Over ons

Wie zijn wij?

Street Art City Tours

Wij zijn een groep street art liefhebbers die al enkele jaren fanatiek allerlei steden bezoeken om onder andere muurschilderingen te bewonderen. Vaak liepen we toevallig tegen allerlei pareltjes aan en soms kregen we tips van locals of vonden we informatie via social media. 

In onze stad Utrecht hadden we alles al in kaart gebracht voor onze street art wandelingen en fietstochten die we met onze gidsen gaven. Door Corona konden die lange tijd niet doorgaan en maaktje we een speciale route kaart voor onze vele street art fans. Deze digitale kaart was zo populair dat we besloten om meer steden in kaart te gaan brengen. We kwamen er sowieso als street art hunters. 

Volg ons op instagram

@street_art_city_tours

“Steden zitten bomvol muren met kleine en grote kunstwerken. Cadeautjes aan haar bewoners en bezoekers, die op legale of illegale wijze zijn aangebracht. Als je eenmaal goed leert kijken, zie je overal de prachtigste street art. Met onze tours ga je ze zeker vinden!” 

– Didi steen, ceo street art city tours

Wil je een city tour doen?

Al onze street art wandelingen en fietstochten zijn na betaling direct te downloaden op je telefoon. De routekaarten met uitleg zijn onbeperkt te gebruiken. Regelmatig komen er nieuwe street art steden bij!